Welcome to Core Games Network: Dekaron Community

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
zeFxHarDy

Game not launching

24 posts in this topic

Can't open game after i press "Start" from launcher. how to fix?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try to use dekaron start

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/31/2019 at 1:13 AM, Co-Head-LightSide said:

Try to use dekaron start

i tried. it crash after click Start on launcher

Share this post


Link to post
Share on other sites

check that you have installed net.framework 3.5

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, Co-Head-LightSide said:

check that you have installed net.framework 3.5

yea already installed net.framework 3.5. Still cant load the game after press Start.

Rec 001.mp4

Share this post


Link to post
Share on other sites

there is so many method i tried. turned off the windows defender and firewall and redownload and reinstall the game but still the game just closed itself when i click START. i also checked my net framework n i got the 3.5 n 4 installed. what else should i check till i can fix and play the game? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to create a new user account

https://support.microsoft.com/en-us/help/4026923/windows-10-create-a-local-user-or-administrator-account

if not better reinstall Windows, few days ago an other player got same player and he solved it after Windows reinstall

i tried to help him in remote control but only solution was to reinstall windows

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Co-Head-LightSide said:

try to create a new user account

https://support.microsoft.com/en-us/help/4026923/windows-10-create-a-local-user-or-administrator-account

if not better reinstall Windows, few days ago an other player got same player and he solved it after Windows reinstall

i tried to help him in remote control but only solution was to reinstall windows

reinstall windows? all my saved games files will be lost right? got lot of games in my pc that i have it saved

Share this post


Link to post
Share on other sites

try new user account first

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Co-Head-LightSide said:

try new user account first

ok i can play in new user account. so how i want to play it on my main account?

Share this post


Link to post
Share on other sites

not possible to play in main account, your account is corrupted

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Co-Head-LightSide said:

not possible to play in main account, your account is corrupted

Is there anywhere that i can fix it?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

you can check in the registry or in some folders but it is Dangerous, it is almost impossible to repair a user account when it is corrupted

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Co-Head-LightSide said:

you can check in the registry or in some folders but it is Dangerous, it is almost impossible to repair a user account when it is corrupted

So if i want to play it i need to switch to other account. Unless i format my windows. Right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Crap. Now my game cannot open even on 2nd account. Crash again n again after i click start on launcher

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just reformat my laptop also install fresh windows and tried to run. can play only for 3 times for A6 and A9. but the same shit happen again after i click START. i did turned off the firewall and windows defender. ALSO put the game folder on exclusion. BUT STILL IT WONT LOAD!! DON'T PUT "ANSWERED" ON MY TOPIC WHEN ITS NOT EVEN FIX MY ISSUE!

Share this post


Link to post
Share on other sites

try to use dekaron start from game folder

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, Co-Head-LightSide said:

try to use dekaron start from game folder

 

i tried. still not fix

Share this post


Link to post
Share on other sites

are you using a local user account or a Microsoft account using an email ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Co-Head-LightSide said:

are you using a local user account or a Microsoft account using an email ?

I'm using local account

 

Untitled.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

there is no risks, if not working correctly just setup normal startup and all is back

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Co-Head-LightSide said:

there is no risks, if not working correctly just setup normal startup and all is back

still cant fix it

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Reply to this topic...

×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

Sign in to follow this  
Followers 0